NTAK regisztrációs szám:  NTAK MA 19004268
 
 

Soproni szállások közül Ön nálunk tisztaságot családias légkört és kényelmet talál

 

 

Rengeteg a szállás sopronban, azonban Mi Önnek egy olyan vendégházat szeretnénk bemutatni, amely Sopronban a történelmi belvárostól 5 percre, nyugodt, csendes, családias környezetben található, az elkerülő útról könnyen megközelíthető és egész évben üzemel. A soproni vendégházunk a soproni szállások között kiemelkedő helyet foglal el, amelyhez tartozik egy kis kert, valamint jó parkolási lehetőség, mindez makulátlanul tiszta apartmanokkal.

Amennyiben kifejezett egy barátságos szállást keres nálunk Sopronban, akkor Ön a legjobb helyen jár nálunk. Ha város központja mellett, mégis csendes helyen szeretne kényelemben megszállni, nálunk megtalálja az Ön számára ideális soproni szállás lehetőségeiből a megfelelő szálláshelyet. Vendégházunk Magyarország egyik legrégebbi és egyben egyik legszebb településén, Sopronban található. Apartmanjainkkal a belváros, és az óváros közvetlen tőszomszédságában (800 méterre), autóval is könnyen megközelíthető helyen várjuk kedves vendégeinket. Vendégházunk előtt autójával könnyen parkolhat ingyenesen.

Soproni szállások

Vendégházunk, mint soproni szállás szolgáltatásai:

  • 2-3 ágyas szobákkal tudunk szolgálni
  • A vendégeink rendelkezésére bocsátunk egy teljesen felszerelt közös konyhát
  • mindegyik szobához saját fürdő, WC tartozik
  • Ingyenes WIFI alapú internet használatot biztosítunk vendégeink számára
  • színes tv kábeltévé csatornákkal
  • vendégkonyha biztosítása, étel melegítési lehetőséggel
  • kerti asztal
  • kerékpárkölcsönzési lehetőség a közelben, zárt kerékpár tároló
  • információs anyagok, tájékoztatók a környéken lévő aktuális programokról, szórakozási lehetőségekről
  • vendégeink számára kedvezményes étkezés a Jégverem fogadóban

 

Felhívjuk szíves vendégeink figyelmét, hogy Vendégházunk sok éves működése alatt reklámaink különböző weboldalakon is megjelentek, amelyből adódóan legnagyobb sajnálatunk ellenére is előfordulhat, hogy a mai napig is megjelennek olyan apartman árak, amelyek már nem érvényesek, tehát elavultak. Ennek értelmében felhívjuk szíves figyelmét, hogy itt a weboldalunkon megjelenő árak és fotók az aktuálisak.

 

 
Dolmány Vendégház Sopron
 
 

 

 

soproni szállás

 

 

Köszönjük kiváló minősítésüket. fő törekvésünk, hogy a soproni szállások tekintetében a jövőben is elégedettek legyenek szolgáltatásainkkal kedves vendégeink!

 

Az alábbiakra hívjuk fel szíves figyelmét!

Fizetés módja lehet: előre utalás vagy érkezéskor azonnali utalás, illetve készpénz.

 Hangpostán, SMS formájában nem adunk tájékoztatást, nem fogadunk el foglalást, illetve szállás lemondást sem.

16 órától tudjuk vendégeinket fogadni, azonban érkezésük várható időpontjáról értesítést kérünk. Ettől eltérő időpontban való érkezés is lehetséges, ez esetben ilyen szándékát kérjük jelezze.

MKB, OTP és K&H  SZÉP kártyáját használhatja nálunk

 

 

Sopron és környéke a kirándulások és élmények városa is egyben. Kapcsolódjon ki városunkban az év bármely szakában Sopronban, az egyik határozottan legszebb magyar városban, ahol így Ön is közel kerülhet a  hazai és ausztriai látványosságok és élmények széles tárházához. Mindezen felül Önnek Sopron, és környéke, valamint a szomszédos Ausztria páratlan kerékpáros élményeket tud nyújtani, különös tekintettel a Fertő környéki tájra.

Kisfaludy Program